Trains(t)er gezocht

Spivo zoekt een enthousiaste train(st)er voor óf Dames 3 óf Meisjes B1. 

Dat klinkt raar, maar is al een trainer die één van beide teams wil trainen. We zoeken dus nog een trainer die de andere groep komend seizoen onder zijn of haar hoede wil nemen.

 

Dames 3 is een team dat voornamelijk bestaat uit meiden die al lang bij Spivo volleyballen. Een zeer betrokken verenigingsteam dat al een paar seizoenen bovenin de 3e klasse meedraait. Een mix van verschillende leeftijden, maar allemaal even gedreven! Voor Dames 3 zoeken we een gemotiveerde trainer die deze groep een leuk seizoen wil bezorgen.

 

Meisjes B1 werd in de eerste seizoenshelft van afgelopen seizoen met twee vingers in haar neus kampioen in de 1e klasse. De tweede seizoenshelft gingen ze daarom de uitdaging op een niveau hoger aan: de Hoofdklasse. Ook daar deden ze prima mee en dus spelen ze volgend jaar direct in de Hoofdklasse. Ben jij de train(st)er die deze groep een stap verder kan brengen in hun ontwikkeling?

 

 

Lijkt dit jou wat? Twijfel dan niet en stuur snel een mailtje aan de Technische Commissie via tc@spivo.nl Over trainingstijden- en dagen valt te praten. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.