AED Cursus 2019

Wil je weten wat het nummer 'Staying Alive' van de Bee Gees te maken heeft met reanimeren. Schrijf je dan nu in voor de AED Cursus 2019 en kom er achter. 

Spivo maakt gebruik van een accommodatie waar een AED aanwezig is. De AED moet altijd gebruikt worden in combinatie met reanimatie. Jaarlijks biedt de gemeente sportverenigingen de gelegenheid om een aantal leden de opleiding voor AED én reanimatie te laten volgen.

 

Het doel van de training is om een '6-minutenzone' rondom de sportactiviteiten in de gemeente in stand te houden. Met de gesubsidieerde trainingen blijft de gemeente de sportverenigingen ondersteunen om gedurende hun sportactiviteiten een '6-minutenzone' operationeel te houden door bij een hartstilstand binnen 6 minuten 112 te bellen, te starten met reanimatie en een AED installatie in te zetten.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de opleiding reanimatie en AED 2019 door een mail te sturen naar: secretaris@spivo.nl. Doe dit vóór 1 juli a.s., zodat de aanmelding voor de zomervakantie kan worden afgehandeld. Geef daarbij aan of het om een basiscursus of herhalingscursus gaat. Vóór 1 september 2019 wordt Spivo geïnformeerd in hoeverre alle door ons aangemelde deelnemers aan de AED training kunnen deelnemen en wordt er door AED Solutions contact opgenomen om de trainingsdatum in de tweede helft van 2019 af te spreken.

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.