Nieuwe leverancier clubkleding

Vanaf volgend seizoen heeft Spivo een nieuwe kledingleverancier. We gaan samenwerken met  Top Sportwear, gevestigd aan de Winterakker 22-24  in Winkelcentrum Akkerhof.

 

Er wordt speciaal voor alle Spivo leden een pasavond georganiseerd door de Sponsorcommissie en Top Sportwear, deze vindt plaats op

 

donderdagavond 16 mei tussen 18.00 en 20.30 uur in de kantine van de Den Oert.

 

 Op deze avond kan je alle nieuwe kleding passen en ook meteen bestellen. Als je in een gesponsord team zit wordt (bepaalde) kleding voor je vergoed en wordt je team hiervan op de hoogte gesteld. Als je niet gesponsord wordt kan je ook gewoon nieuwe kleding komen passen en bestellen. Je krijgt 10% korting! Het zou natuurlijk super zijn als alle Spivo leden volgend jaar hetzelfde tenue dragen!

 

Ben je verhinderd? Je bent ook altijd in de winkel van Top Sportwea welkom om kleding te passen en bestellen!

 

Kijk hier voor meer informatie

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.