UPDATE 27/05: Voorlopige teamindelingen 2019-2020

Het is de TC weer gelukt een voorlopige teamindeling jeugd en senioren te maken.

 Het is een voorlopige indeling, omdat er nog wijzigingen kunnen komen waardoor de indeling zal veranderen. Houd hier dus rekening mee en bekijk regelmatig de site voor de laatste informatie.  Dit zijn de samenstellingen van de jeugd- en seniorenteams waarin na de meivakantie doorgetraind gaat worden en waarmee in het nieuwe seizoen gespeeld gaat worden. Mochten we per ongeluk iemand vergeten zijn op te nemen in de indeling, geef dat dan z.s.m. aan ons door!

 

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar enkele trainers!! Iets voor jou? Als je graag training wilt geven, meld je dan bij ons. We hebben je hard nodig!

Alle trainingsdata, tijden, zalen en verdere informatie zijn te vinden in het doortrainschema.

 

Het doortrainen start in de week van 7 en 9 mei. De laatste trainingen zijn op donderdag 13 juni. Daarna is tijd voor de zomervakantie! Mocht u vragen hebben, dan kunt u de TC bereiken via tc@spivo.nl.

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.