Is het alweer voorbij?

Met een spetterend eindfeest is afgelopen zaterdag het competitieseizoen 2018-2019 tot een einde gekomen.  Het was een zeer emotionele laatste wedstrijddag in Den Oert. 

De sporthal was het decor van  tranen van verdriet, tranen van  vreugde en afsluiting van tijdperken. Blijdschap  aan het begin van de middag met taart voor CMV5 die gehuldigd werden met hun kampioenschap. Later op de dag wisten ook MC1 en MA1 het kampioenschap naar zich toe te trekken.

 

Na de wedstrijd van Dames 2 werd Gerard in het zonnetje gezet. Gerard nam, na jaren als actief speler en trainer,  afscheid. Het spreekt voor zich dat Gerard wel een band heeft met de club en met de voordracht als erelid zal hij nog vaak genoeg in de hal aanwezig zijn. Naast Gerard werd er bij Dames 2 helaas ook afscheid genomen van Lotte en Kyra. 

 

De thriller van de dag was toch wel de wedstrijd van Dames 1. Het behouden van een plek in de 2e divisie stond op het spel. Verlies tegen  de nummer drie op de ranglijst, Volley Meerkerk,  zou funest zijn.  Maar het liep allemaal net even anders en met een 4-0 overwinning wisten de dames zich te handhaven en voorkwamen zelfs PD wedstrijden.  Naast tranen van vreugde waren er helaas ook tranen van verdriet.  Zowel Lisa en Carmel  gaan de vereniging verlaten en met  een publiekswissel werd emotioneel afscheid genomen. 

 

Tranen werden ook gelaten bij de wedstrijd van Heren 1. Na 25 jaar tussen Capelle a/d IJssel en Spijkenisse gereisd te hebben,  was het voor Marc tijd om een andere weg te kiezen en wat dichter bij huis te blijven.  Marc werd door Milco namens het bestuur bedankt voor zijn inzet en de diverse activiteiten die hij bij de club heeft verricht. 

 

Met het feest werden ( sommigen in ieder geval) even terug geslingerd naar de 90's waarmee het seizoen officieel tot een einde kwam.  Of toch niet....

 

Nee, natuurlijk niet! We hebben in het Hemelvaartweekend nog het 20e  jeugdkamp gepland staan.  Dus jeugdleden meld je zo snel mogelijk aan voor deze jubileumeditie... 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.