Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei 2019!

Ben je van plan om  volgend jaar niet te gaan volleyballen bij onze fantastische vereniging? Zeg op tijd je lidmaatschap op. 

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar er kan altijd een reden zijn om je lidmaatschap voor het seizoen 2019-2020 op te zeggen. 

 

Om er voor te zorgen dat afmeldingen op tijd verwerkt worden is er bepaald dat een lidmaatschap voor 1 mei 2019 schriftelijk aan het secretariaat doorgegeven moet worden.  Een te laat ingediende afmelding kan er voor zorgen dat je gewoon contributie moet blijven betalen!

 

Download via de onderstaande button het afmeldformulier. Dit formulier kun je ook gebruiken om wijzigingen door te geven. 

 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.