Het seizoen al weer bijna voorbij

Het seizoen loopt ten einde en de TC is uiteraard al weer druk bezig met het komende seizoen. De laatste reguliere trainingen zijn op maandag 15, dinsdag 16 en donderdag 18 april. Daarna volgen twee weken meivakantie.

In de week van 6 mei start de doortrainperiode. Deze loopt tot en met de week van juni 10 juni en geldt voor alle jeugdteams en een deel van de seniorenteams. Teams gaan in deze periode alvast in de nieuwe samenstellingen trainen, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De trainingstijden en verdere info hierover komen binnen enkele weken op de site. Houd de site dus in de gaten! Ten slotte wensen we iedereen nog heel veel succes in de laatste competitiewedstrijden.

 

De Technische Commissie

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.