· 

Woordje van de voorzitter

Spijkenisse 5 januari 2019, D

De feestdagen zijn weer voorbij en 2019 is begonnen.

 

Het traditionele Henk van Bergen oliebollen toernooi op 27 december onder de bezielende leiding van Sicco en Mitchel was weer een succes, met Karin en Sandra van Bergen als enthousiaste toeschouwers.

 

Binnenkort hervatten we de competitie en gaan we zien hoe de tweede helft gaat verlopen. De vereniging op zich draait redelijk , echter het gaat niet vanzelf! We zijn nog steeds zoekende naar een voorzitter technische commissie een zeer belangrijke schakel binnen onze vereniging.

 

Zonder een goed bestuur en technische commissie kunnen we niet werken aan de toekomst van onze vereniging. Ik wil dit jaar niet negatief beginnen maar de toekomst van onze vereniging heeft aandacht nodig, graag zien we wat initiatief van uit de leden in dit opzicht.

 

Financieel staat de vereniging er goed voor echter zijn er wel wat grotere sponsoren weg gegaan en lopen er een aantal contracten af , de sponsorcommissie heeft al wat nieuwecontracten binnengesleept maar er is ruimte voor meer uiteraard!  Helaas kon ik niet aanwezig zijn op het eindejaarsfeest maar als ik de foto's zie was het weer gezellig !

 

Wat mij ook blij maakt is dat de voorbereiding van het jeugdkamp alweer in volle gang is ook zo'n traditioneel Spivo ding !

 

Kortom Spivo blijft een gezellige en mooie vereniging , laten we dat zo houden.

 

Ik wens een ieder een gezond en sportief 2019.

 

Milko Meijer

 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.