· 

Stuur vandaag nog je toestemmingsverklaring in!

Wil jij nog teamfoto's op de website?  Vergeet dan geen toestemming te geven.

Voor de meesten van jullie zit de vakantie er al weer (bijna) op. Vanaf volgende week gaan de trainingen weer beginnen en ook de eerst wedstrijden komen er weer aan.  We willen heel graag weer teamfoto's op de site plaatsen, maar dan moeten we van te voren wel toestemming hebben. 

 

Aan het eind van het vorige seizoen hebben jullie een toestemmingsverklaring ontvangen.  Geef aan of je wel of geen toestemming geef voor het plaatsen van foto's of filmpjes  en stuur deze toestemmingsverklaring zo snel mogelijk digitaal door naar het secretariaat. Op die manier kunnen we de website weer en stuk leuker maken. 

 

Heb je de mail niet meer? Je kunt de toestemmingsverklaring ook via de onderstaande knop downloaden. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.